יונתן אנהורי - מכון רקח לפיסיקה

הודעת שגיאה

User warning: The following module is missing from the file system: fontyourface. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /var/www/drupal/includes/bootstrap.inc).
תמונה - יונתן אנהורי

  יונתן אנהורי הצטרף למכון רקח לפיסיקה שבאוניברסיטה העברית בירושלים ביולי 2016. הוא הגיע לאוניברסיטה לאחר משרת פוסט-דוקטורט במכון ויצמן למדע, במעבדתו של פרופ' אלי זלדוב. לפני שעלה לישראל מקנדה, אנהורי השלים לימודי Ph.D בפיסיקה באוניברסיטת מונטריאול בהנחייתו של פרופ' פרנסואה שיטקטה. אנהורי עשה תואר ראשון במתמטיקה ופיסיקה באוניברסיטת מונטריאול ואוניברסיטת גרנדה אשר בספרד.

  תחום המחקר של אנהורי כולל טכניקה של מיקרוסקופיה ברזולוציה גבוהה עם רגישות למומנט מגנטי, רגישות תרמית ואבולוציית דפקטים מבניים במבנים גבישיים.

  אנהורי זכה בפרסים ומענקים על עבודתו, ביניהם מלגה יוקרתית של פוסט-דוקטורט מטעם קרן עזריאלי.

  בנוסף למחקרו, אנהורי גם מנגן בגיטרה וחבר בלהקת רוק והיה שחקן חובב. הוא קיבל את פרס 'השחקן הטוב ביותר' בפסטיבל סרטים קצרים של אוניברסיטת מונטריאול.