לכישרון שלכם מגיעה הזדמנות לקבל 160,000 שח

הודעת שגיאה

User warning: The following module is missing from the file system: fontyourface. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /var/www/drupal/includes/bootstrap.inc).
תמונה של נורה ומאחוריה לוח עם חישובים

לכישרון שלכם מגיעה הזדמנות לקבל 160,000 ₪ !!

שלום רב,

אנחנו מזמינים  אתכם ואתכן להגיש מועמדות למלגת מנהיגי שוליך – סיום ההרשמה קרב ובא אל תגידו שלא ידעתם.

מדובר באחת מהתכניות היוקרתיות ביותר שפועלות באוניברסיטה העברית. התכנית מעניקה מלגת לימודים ומחייה בשווי של 40,000 ₪ לכל שנת לימודים (120,000 או 160,000 ₪ תלוי באורך התואר).

אם את או אתה רואים את עצמכם כחלק ממנהיגי העתיד של מדינת ישראל והקהילה בה אתם חיים, אם אתם רואים עצמכם כיזמים או היזמיות הבאים, או אלה שיעסקו במחקר פורץ דרך – המקום שלכם אצלנו!

המלגה מיועדת לאלה המתחילים את שנה א' לתואר ראשון (בוגר) באוקטובר 2018 (תשע"ט). התארים הזכאים למלגה הם במקצועות המדעים, הטכנולוגיה, ההנדסה והמתמטיקה (ניתן גם לשלב עם מקצועות אחרים).

בנוסף לקבלת המלגה, אנו מאפשרים לכם להשתתף בתכנית העשרה ייחודית במהלך השנה האקדמית, וכמובן שתהפכו לחלק מקהילת מנהיגות ומנהיגי שוליך בישראל.

להרשמה לחצו כאן.

לקובץ מידע ב PDF ליחצו כאן.

ההרשמה מסתיימת ב- 15/06/2018
תשובות יינתנו עד 15/08/2018